Wat doet “De Imme”

De Imme is een moderne imkerij met raszuivere Carnica bijen. Deze zachtaardige bij staat garant voor een snelle voor-jaarsontwikkeling en een hoge honingopbrengst.

Naast verschillende soorten honing zoals voorjaarshoning, koolzaadhoning, zomerhoning en lindehoning vindt u bij ons ook stuifmeelkorrels,koninginnegelei en propolisproducten.

Door de jaren heen zijn steeds meer dierenliefhebbers deze waardevolle natuurproducten gaan gebruiken bij het beoefenen van hun hobby.

Welkom bij De Imme,

De Imme is een moderne imkerij met raszuivere Carnica bijen. Deze zachtaardige bij staat garant voor een snelle voorjaarsontwikkeling en een hoge honingopbrengst.
Naast voorjaarshoning, zomerhoning, lindehoning , heidehoning, stuifmeelkorrels en propolis-producten produceert De Imme ook diverse voedingssupplementen.

Veel van deze voedingssupplementen worden door diverse vogelliefhebbers gebruikt bij de kweek van o.a. postduiven, kanaries, kromsnavels, vruchten- en insecteneters.

Onze standaard producten zijn in deze webshop opgenomen. Afwijkende verpakkingen kunnen in overleg met U vervaardigd worden.
Ontvangen bestellingen worden tegen geringe verzendkosten binnen 4 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Verder zijn er op het tabblad `wederverkopers` diverse adressen vermeld waar onze producten zijn te verkrijgen.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen te ontvangen, laat ons dit dan even weten.

Met vriendelijke groet,

De Imme

Dajo Wielens